Контакт

АД Илинден - Струга

 • А.Д. Илинден

  Пролетерски бригади 62б
  Струга

  +389 46 78 19 02
  +389 46 78 19 02
  ilindena@t-home.mk

 • Инфо

  ЕМБС 4056728
  ЕДБ MK 4026996102673

  Охридска Банка 530020100207577
  Про Кредит Банка 380820320800118

Испратете порака